Gezond afvallen & lekker eten

Kilo’s kwijtraken is moeilijk en toch wil je het! Je hebt misschien heel enthousiast verschillende diëten gevolgd, maar viel elke keer weer terug in je oude patroon, met steeds weer een paar kilo’s en wat schuldgevoel erbij. Of ineens, voor je gevoel in een flits, zijn de kilo's er aangevlogen en gaan ze er niet gemakkelijk meer af. Of je wil graag afvallen maar je weet niet hoe en je hebt graag een stok achter de deur. Je bent er in ieder geval klaar mee en vindt het tijd voor actie!

Praktijk Fidès helpt je om nieuwe wegen in te slaan, kilo's kwijt te raken, energiek en blij te voelen  en terug te komen op je gewenste gewicht. Hierbij houd ik rekening met vlees, vis, zuivel, vegetarische, veganistische, paleo, glutenvrije,  koolhydraadarme eetwensen.

Vanuit een orthomoleculaire gezondheidsvisie werk ik met jou aan de verandering van een nieuwe eet- en leefstijl die bij jou past. Ik kijk waar jouw kansen liggen en maak een persoonlijk voedings- en leefwijze plan. Vervolgens coach ik  jou naar een nieuw en lekker eetpatroon met een levensstijl die bij jou past. Zodat jij dit praktisch en met succes kan toepassen in je eigen leven. We gaan net zo lang door tot jij je ideale gewicht hebt bereikt!

*orthomoleculair: gezonde keuzes voor het lichaam 


Aanpak

Kennismaking

Tijdens de kennismaking gaan we samen inventariseren wat jouw wensen zijn, welke vragen jij hebt en hoe ik je het beste kan begeleiden om af te vallen. Dit gesprek is vrijblijvend en kan telefonisch. Daarna maken we een afspraak voor een intake-gesprek. Ik stuur je een vragenlijst en vraag je een eetdagboek van 5 dagen bij te houden waarin je opschrijft wat je eet .

Intake-gesprek

We bespreken aan de hand van jouw eetdagboek en de vragenlijst jouw levensstijl, je gezondheid, je eetgewoontes en je dilemma’s. Vanuit deze startsituatie bepaal je wat jouw wensen en doelen zijn. Na het intake-gespek maak ik een plan van aanpak op jouw situatie. Ik geef je tips mee om meteen al uit te proberen.

Analysegesprek

Tijdens het analyse-gesprek bespreken we jouw persoonlijke voedings- en leefwijzeplan. Ik doe een aantal fysieke metingen en weeg je gewicht zodat we je vorderingen goed kunnen bijhouden. Je kunt na dit gesprek meteen aan de slag.

Consult en coaching

Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke plan en komt met regelmaat op consult. We bespreken de vorderingen die je integreert in je nieuwe leefstijl. Daar waar knelpunten zitten zoeken we naar oorzaken en oplossingen. Ik motiveer en inspireer je met alles wat nodig is. Het gaat er vooral om dat jij met liefde en lef een blijvende verandering kan maken naar gewichtsverlies en een gezonde levensstijl, met natuurlijk ruimte voor zo af toe een guilty pleasure!

Trots op jezelf

Het is van levensbelang je mooie momenten in je leven te vieren en trots te zijn op wat je voor elkaar hebt gekregen. We staan bij de consulten en aan het eind van je traject altijd even stil bij wat je bereikt hebt en waar je trots op kan zijn. The power is within you!

In de praktijk of bij je thuis

De praktijk

De consulten kunnen plaats vinden in Praktijk Fidès.
Dit kan in Het Coachingshuis in Amsterdam en in Amstelveen. In alle praktijkruimtes zijn wachtruimtes aanwezig.

  • IJsbaanpad 9, naast het Olympisch stadion in Amsterdam, goed bereikbaar voor minder validen
  • Van Eeghenlaan 27, naast het Vondelpark in Amsterdam, niet goed bereikbaar voor minder validen
  • Bavincklaan 7, Amstelveen Kronenburg, goed bereikbaar voor minder validen

Bij je thuis

Vind je het prettig om bij jou thuis af te spreken, dan bekijken we de mogelijkheden.
Afhankelijk van de km- afstand en evt. parkeerkosten zijn hier in overleg kosten aan verbonden.

Tarieven starterstraject en doorstart- en onderhoudsconsulten

Wil je een gezonde start maken en blijvend resultaat behalen dan begin je met het starterstraject.
Dit traject bestaat uit:

  • 1 kennismakingsgesprek
  • 1 intake-gesprek
  • Persoonlijk Gezond Afvallen Plan
  • 1 analyse-gesprek
  • 4 gezonde start-consulten

De kosten van dit traject zijn € 390,00

Check je ziektekostenverzekering voor evt. vergoeding

Daarna volg je in overleg doorstart- en onderhoudsconsulten op afspraak
Elk consult duurt 45 tot 60 minuten
Elk consult kost € 65,00 inclusief de mogelijkheid tot tussentijds contact per mail en inspiratie per app

© Praktijk Fidès 2019

behandelovereenkomst


Openingstijden voor afspraken

Ma 19.00 - 21.00 uur
Di 19.00 - 21.00 uur
Woe 09.00 - 21.00 uur
Do 19.00 - 21.00 uur
Vr 09.00 - 21.00 uur
Za 09.00 - 13.00 uur


Tijden telefonisch bereikbaar

Ma 09.00 - 19.00 uur
Di 09.00 - 19.00 uur
Woe 09.00 - 19.00 uur
Do 09.00 - 19.00 uur
Vr 09.00 - 19.00 uur
Za 09.00 - 13.00 uur