Gezond afvallen en op gewicht blijven

Kilo’s kwijtraken is moeilijk. Je hebt heel enthousiast verschillende diëten gevolgd, maar viel elke keer weer terug in je oude patroon, met steeds weer een paar kilo’s en wat schuldgevoel erbij. Of ineens, voor je gevoel in een oogwink,  zijn de kilo's er aan gekomen en gaan ze er niet gemakkelijk meer af. Je bent er klaar mee en vindt het tijd voor actie! Praktijk Fidès helpt je om nieuwe wegen in te slaan en terug te komen op je natuurlijke gewicht. 

Vanuit een orthomoleculaire visie werken we samen aan de bewustwording van een nieuwe eet- en leefstijl die bij jou past. Dat betekent dat ik onderzoek hoe gezond je nu leeft en waar jouw kansen liggen. Ik geef je advies over welke voeding voor jou optimaal is en coach jou naar een nieuw eetpatroon dat bij jou past. Zodat jij dit praktisch en met succes kan toepassen in je eigen leven.

*orthomoleculair: gezonde keuzes voor het lichaam om zelf te herstellen
*holistisch: de mens is een totaalbeeld van lichaam, gedachte, ziel en geest

Aanpak

Kennismaking

Tijdens de kennismaking gaan we samen inventariseren wat jouw wensen zijn, welke vragen jij hebt en waar ik je op welke manier bij kan begeleiden. Dit gesprek is vrijblijvend en kan telefonisch. Besluit je door te gaan dan maken we een afspraak voor een intake-gesprek. Ik stuur je een vragenlijst en vraag je een eetdagboek van 5 dagen bij te houden waarin je opschrijft wat je eet en wanneer je eet.

Intake-gesprek

We bespreken aan de hand van jouw eetdagboek en de vragenlijst jouw levensstijl, je gezondheid, je eetgewoontes en je dilemma’s. Vanuit deze startsituatie bepaal je wat jouw wensen en doelen zijn. Na het intake-gespek maak ik een plan van aanpak op jouw situatie.

Analysegesprek

Tijdens het analyse-gesprek bespreken we het plan van aanpak. Ik doe een aantal fysieke metingen en weeg je gewicht zodat we je vorderingen goed kunnen bijhouden. Je kunt na dit gesprek meteen aan de slag.

Consult en coaching

Je gaat aan de slag met het plan en komt met regelmaat op consult. We bespreken de vorderingen die je integreert in je nieuwe leefstijl. Daar waar knelpunten zitten zoeken we naar oorzaken en oplossingen. Het gaat er vooral om dat jij met liefde en lef een blijvende verandering kan maken naar gewichtsverlies en een gezonde levensstijl, met natuurlijk ruimte voor zo af toe een guilty pleasure!

Trots op jezelf

Het is van levensbelang je mooie momenten in je leven te vieren en trots te zijn op wat je voor elkaar hebt gekregen. We staan bij de consulten en aan het eind van je traject altijd even stil bij wat je bereikt hebt en waar je trots op kan zijn

In de praktijk of bij je thuis

De praktijk

De consulten kunnen plaats vinden in Praktijk Fidès.
Dit kan in Het Coachingshuis in Amsterdam en in Amstelveen

  • IJsbaanpad 9, naast het Olympisch stadion in Amsterdam
  • Van Eeghenlaan 27, naast het Vondelpark in Amsterdam
  • Startbaan 8 in Amstelveen

Bij je thuis

Vind je het prettig om bij jou thuis af te spreken, dan bekijken we de mogelijkheden.
Afhankelijk van de km- afstand en evt. parkeerkosten zijn hier in overleg kosten aan verbonden.

Tarieven en duur van consult

Wil je een gezonde start maken en blijvend resultaat behalen dan begin je met het starterstraject.
Dit traject bestaat uit:

  • 1 kennismakingsgesprek
  • 1 intake-gesprek
  • Persoonlijk Gezond Afvallen Plan
  • 1 analyse-gesprek
  • 4 gezonde start-consulten
De kosten van dit traject zijn € 390,00

Daarna volg je in overleg consulten op afspraak
Elk consult duurt 45 tot 60 minuten
Elk consult kost € 65,00 inclusief de mogelijkheid tot tussentijds contact per mail en inspiratie per app

© Praktijk Fidès 2019